Páginas

Si hay

Si hay algo bello dentro de mi, es Dios. - R.H

miércoles, 30 de diciembre de 2009

Un an necunoscut de omenire, dar cunoscut de Dumnezeu


Se apropie un an nou, un an necunoscut.
A mai trecut un an din viata noastra, anul 2009 a fost un an necunoscut pentru fiecare dintre noi. Multi am avut un an binecuvantat, un an unde am putut impartasi iubirea noastra cu ceilalti, unde am putut plange cu cei ce plang, si sa ne bucuram cu cei ce se bucura, am avut si necazuri, si durere, si momente unde poate ne-am fi dorit sa nu existam. Dar intelegem ca Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce.
Anul 2010, va fi deasemenea un an necunoscut de omenire, nu stim ceea ce ne-a pregatit Dumnezeu pentru acest an. Insa stim ca ceea ce vine de la Tatal este pentru binele nostru. Nu conteaza ceea ce va veni in anul acesta chiar daca zidurile se vor ridica inaintea noastra si chiar daca poate totul o sa para ca EL nu este alaturi de noi, din contra, Dumnezeu este langa noi ca sa ne conduca pe drum  chiar daca se va intuneca totul. El mereu va fi langa noi. Duhul Sau ne va conduce. Nu trebuie sa ne fie frica.
Anul acesta trebuie sa ne incarcam bateriile, sa fim pregatiti pentru ceea ce va veni, un an nou, o viata noua, o gandire noua, dorinte noi, virtuti noi.
Tot ce ne ramane este sa avem incredere in Dumnezeu, pentru ca El ne poarta de grija si in acest an. Nu ne uita, chiar cand avem probleme, cand suntem tristi, cand plangem, El plange alaturi de noi. Mana Lui cea dreapta, va fi mereu asupra noastra. Atunci cand credem ca nu avem unde sa mergem, ca am ramas singuri defapt suntem in bratele Lui si noi nu ne dam seama. De aceea, acest an fiind un an necunoscut de noi, dar cunoscut de Dumnezeu sa ramanem in picioare pana la capat. Chiar daca genunchii nostri s-ar toci, incredearea noastra sa fie neclintita. Nu trebuie sa ne indoim. Nimic nu ne va lipsi. Ce minunat ca avem un Dumnezeu atat de bun, mare si milostiv. Un Tata care si in acest an ne va tine in brate si ne va calauzi.
Sa ne amintim mereu ca Cerul ne asteapta. Speranta noastra este ca intr-o zi, vom sta langa Tatal nostru in imparatia Lui.

2 comentarios:

  1. Draga Gabry,
    Iti doresc ca anul care vine sa iti aduca raspunsuri la intrebarile tale!
    El da raspunsuri!
    Cu dragoste,
    Mitrut

    ResponderEliminar
  2. ...ai mare dreptate surioara Gabry , asa este , un an necunoscut de noi dar cunoscut de Dumnezeu , dar sa nu uitam o clipa un adevar esential , Dumnezeu este cu noi , atat timp cat si noi suntem cu El .
    Iti doresc un an binecuvantat , tie si lui Mada ,familiei tale si fie ca anul 2010 sa ne faca mai buni ,mai sensibili la vocea Duhului lui Dumnezeu !

    ResponderEliminar